کتی در آخرین روزهای ۱۴۰۲ سر و شکل خوبی گرفت و قابل استفاده شد. دستاورد خوبی برای پایان یک سال یادگیری و تمرین پایتون و کتابخونههای مختلفش بود.
کتی که من تگلاین «دستیار جیبی هوش مصنوعی» رو براش انتخاب کردم در واقع یه دایرکتوری خیلی ساده و خیلی سریع و سبک هست که ابزارهای مختلف هوش مصنوعی رو بهتون معرفی میکنه. البته خب چون از یه وب سرویس رایگان استفاده کردم یه مقداری کندی در لودینگ ابتدایی وجود داره ولی در کل از عملکردش راضیام.
صفحه اول کتی رو که باز کنید؛ دو مسیر متفاوت رو جلوی پا شما میذاره که یکی جستجو و اون یکی دیدن دستهبندیهاست.
جستجو که مشخصِ اما دستهبندیها هم خودش به چهار دسته کلی تقسیم شده که در تصویر پایین میبینید.
چت بات ها شامل گروهی از ابزارهای هوش مصنوعی هستن که باهاشون چت میکنیم و نمونههای معروفش هم چت جیپیتی ، کوپایلوت و جمینای هستن.
منظورم از هنرهای تصویری هم انواع ابزارهایی هستن که بر پایه مدلهای هوش مصنوعی میتونن تصویر و ویدیوی متحرک و غیر متحرک تولید کنن.
آوا و موسیقی که یکی از دستهبندیهای خیلی جذاب برای خودم بوده، شامل ابزارهایی میشه که صدا، موسیقی، آهنگ و مواردی مثل اینها رو با تنظیمات مختلف میسازن.
در نهایت ابزارها شامل سرویسهایی میشن که بیشتر میتونن در روند اجرای تسکهای مختلف در فضای کسب و کارهای مختلف استفاده بشن.
تصویر پایین هم اسکرین شاتی هست که بعد از کلیک روی هر دستهبندی میتونیم ببنیم که اینجا البته من روی هنرهای تصویری کلیک کردم.
یه بخشی رو هم به عنوان پرامپت ها در نظر گرفتم که راستش هنوز نمیدونم چه کار جالبی میتونم توش انجام بدم. ولی مثلا شاید اینجا بشه روی پرامپتهای ارسالی رای بدیم و پرامپتها بر اساس نتیجهای که ازشون گرفته شده، رتبه بگیرن. شاید هم … شما هم اگر ایدهای برای این بخش دارید، زیر همین پست کامنت بذارید.
اما کتی چطوری کدنویسی شد؟
کتی مجموعهای از کدهای پایتون، اچ تی ام ال (HTML) ، سی اس اس (CSS) و بوت استرپ (Bootstrap) هست که البته برای ترکیب همه اینا من از دش (Dash) استفاده کردم. در واقع کتی یه اپلیکیشن مبتنی بر دش هست.
کتی اول روی لوکالهاست ساخته شد و بعد از اینکه تقریبا داشت تموم میشد رفت روی گیتهاب و بعد از اونم روی Render دیپلوی شد.
اگر دوست دارید کدهای کتی رو ببینید، من با اجازه خودش! لینک ریپو رو براتون میذارم تا بتونید درک بهتری از کدها داشته باشید.